Найемоційніший фестиваль «Антистрес Фест 2017» відбувся в Києві Назад

Найемоційніший фестиваль «Антистрес Фест 2017» відбувся в Києві

З 12 ранку до 8 вечора у суботу, 25 листопада при підтримці RIA.com в Києві знімали стрес на найемоційнішому фестивалі «Антистрес Фест 2017».
Image title

З 12 ранку до 8 вечора у суботу, 25 листопада при підтримці RIA.com в Києві знімали стрес на найемоційнішому фестивалі «Антистрес Фест 2017».

«Антистрес Фест »,був  покликаний допомогти киянам подолати осінню хандру, стрес, апатію та депресію. Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) вважає депресію однією з найсерйозніших проблем сучасності. Вже зараз хвороба є однією з провідних причин непрацездатності в світі. Зараз приблизно у 300 тисяч людей по всьому світу виявляють депресію - і у дорослих, і у дітей.

На фестивалі було виділено дві головні тематичні локації - «Релаксу» та «Драйву», на яких відвідувачі випробували на собі різні популярні й легальні способи стати щасливішим та побороти осінню депресію. Відвідувачі мали нагоду попрацювати з власними емоційними станами, спробувати техніки досягнення спокою та релаксу, отримали консультацiї спецiалiстiв, дізналися корисну інформацію та надихнутися мотиваційними лекціями спікерів на теми роботи мозку, психологiчних станiв та iн.

Топовою активністю стала локація биття тарілок, на яких відвідувачі писали свій «біль» та розбивали вщент. До вподоби стала і «Стіна ниття», на якій можна було поділитися своїми переживаннями, страхами або просто висловитись про що заманеться. Плавно переходячи до караоке, боротьби в костюмах сумоїстів, уроки альпінізму, ходіння по канату, «дурачення» на фотозоні, творчі майстер-класи, масажі, гра на глюкофоні та багато інших активностей допомагали знайти свій метод для перетворення щоденних рутин на позитив.

А родзинкою для гостей став контактний концерт медитація, під час якого можна було розслабитися і спостерігати, як звуки автентичних музичних інструментів приносять ефект повного розчинення в звуці, зупинку внутрішнього діалогу і глибоке розслаблення тіла і психіки.


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье